Kırşehirliler Keçiören’de dernekleşiyor
Yaptığı başarılı çalışma ve projelere her gün bir yenisini daha ekleyen Kırşehirliler birlik ve beraberliğin en güzel somut örneğini Ankara’da sergilemeye devam ediyor.
İLK ADIMI ATTILAR
Keçiören’de büyük bir nüfusa sahip olan Kırşehirliler hemşerilerini tek çatı altında toplamak için dernekleşme kararı aldı. Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Kabadayı ve Keçiören Belediyesi Meclis Üyesi Hacı Derviş Kaplan’ın ev sahipliğine bir araya gelen Kırşehirliler “Keçiören Kırşehirliler Derneği”nin kuruluşu için ilk adımları attılar. Resmi kuruluşunu 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde yapacak olan Keçiören Kırşehirliler Derneği’nin Başkanı olarak ortak bir fikre varıp Hakan Gönen’in olmasını kararlaştırdı
DUALARINIZA TALİBİZ
Derneğin kuruluş toplantısında konuşan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gönen, “Kıymetli hemşerilerim Keçiören Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kazım Kabadayı beyefendinin ve Belediye Meclis Üyesi Sayın Hacı Derviş kaplan beyin ev sahipliğinde Keçiören Kırşehirliler Derneğimizin kuruluş çatısını oluşturmak üzere yapmış olduğumuz toplantıda değerli kurucular kurulunun takdirleri ile Şahsım Keçiören Kırşehirliler Derneği Başkanı olarak uygun görülmüştür. Allah nasip ederse derneğimizin resmi kuruluş dilekçemizi 18 Mart 2020 tarihinde Çanakkale Zaferinin yıl dönümde ilgili makama ileterek kuruluşumuzu tamamlayacağız. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak değerli hemşerilerimize ve Keçiören’deki Kırşehirlilerin hizmetinde olacağımızı belirterek sizlerin duasına talibiz. Keçiören de bulunan tüm Kırşehirli derneklerimiz ile birlik beraberlik içinde uyum içinde çalışacağız. Allah bizleri sizlere mahsup etmesin Keçiören’imize ve Kırşehir’imize hayırlı uğurlu olsun” dedi.