Giriş
Üye Adı:

Şifre:

Şifremi Kaybettim

Üye Ol!
 Ana Menü
 Sayaç
Bugün : 1010
Dün : 9999
Toplam : 106404106404106404106404106404106404
LogCounterX by taquino
Site Haritası

Kırşehir Federasyonu Forum
   Madencilik ve İthalat-İhracat
     Kırşehir ve Termal
Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Yassı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt
Gönderen Gönderi
ÖmerKILIÇ
Gönderilme Zamanı: 2008/9/25 14:16
Yeni Kullanıcı
Gönderen: ANKARA
Gönderiler: 10
Kırşehir ve Termal
Artık hepimiz biliyoruzki Termal Turizmi tüm dünyada ve özellikle son yıllarda ülkemizde oldukça popüler bir hal aldı aslında bunun farkındayız ama bu kadar önemli bir gelir ve tanıtım imkanı vereceği yeterince değerlendirilmedi.Şahsen yıllardır Turizm ve Satış sektöründe olmama rağmen Kırşehirde böylesine ciddi Otel ve Termal Turizm için birkaç orta halli tesis den başka bişey bulamadık.Amacım bu forum ile farkındalık yaratıp Kırşehirimize bilgi ve tecrübelerimle fayda sağlamak.Şimdi termal sular olarak ülkemiz dünyada çok önemli bir yerde hatta kaynak bakımından ilk beşe girebilecek düzeyde hemde çeşitlilik olarak içerdiği mineral yoğunluğu olarak oldukça geniş spektruma sahip sularımız var.Ülkemizde ise yine bir çok yerde termal su bulunuyor bugüne kadar Kırşehir bu pastadan yeteri kadar pay alamadı ama biraz daha ihmal edilirse maalesef mevcut potansiyel müşteri kitlesi çevre iller deki tesisler tarafından bağlanmaktadır evet bağlanmaktadırı özellikle vurguluyorum çünkü;bende yıllarca turizm sektöründe otel yönetimi,satışı en önemlisi Devremülkve Devretatil üyeliklerinin satışını yaptığım için bunu söylemek istedim.Yine son 15-20 yıl içerisinde ülkemizde benimde ilk zamanlardan beri içinde yer aldığım Devremülk ve Devretatil diye(Time Share)olarak adlandırılan tatil sistemleri oluştu işte bu sayede bir tesisden üyelik alan bir müşteri artık yazlık ev almış gibi o tesise bağlanıyor ve artık başka yerlere gitme şansı azalmış oluyor bu yüzden Kırşehirimizede en kısa zamanda ciddi otel,tatilköyü,devremülk yada devretatil tesisleri yaparak bu pazardan kalıcı olarak pay almalıyız bu sayede Kırşehirimizin halkıda,turizmide,tanıtımıda kazançlı çıkacaktır.Bunun için yetkililerimizi ve yatırımcılarımızı desteklemeliyiz.Kırşehirde bulunan termal suyumuzunda tanıtımını sıklıkla dile getirip özellikleri üzerinden bahsi yapılmalı.Kırşehirin bulunduğu konum ulaşımı çok iyi etrafında büyük kentler var kaldıki konu sağlık olunca herkes ilgi gösteriyor önemli olan doğru kitleye ulaşmak ve Kırşehirimizi,suyumuzu pazarlamak aksi takdirde konuyu benim gibi bilenlerde bilmeyenlerde termal tatiller için afyon,ankara,denizli,balıkesir,kütahya,sivas,izmir,bursa vs gibi illere yöneliyor çünkü oralarda tesisleşme hızla devam ediyor.Gelin hep beraber Kırşehirin Termalinide şifalı sularınıda meşhur edelim ve Kırşehirimiz kalkınsın.Bu ilk yazımdı sizlerle sık sık buluşmak istiyorum yazılarıma devam etmeye vaktim oldukça çalışacağım.Hepinize tekrar teşekkür ederek bu federasyonu kuran ve yöneten emeği geçen tüm Kırşehirli hemşehrilerimizide unutmadan sonsuz teşekkür ediyorum...
Yassı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık |

Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Federasyon

Kırşehir Hakkında

Arama

Detaylı Arama